تاریخ : چهارشنبه 8 خرداد 1398

برگزاری مراسم تودیع و معارفه فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، جلسه تودیع و معارفه فرماندهی پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه، سرهنگ محمودزاده، فرمانده حوزه 2 مقاومت بسیج شهید آیه ا... مدنی (ره) سپاه عاشورای، محمدی، رئیس بازرسی حوزه و جمعی از معاونین و روسای ادارات دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم از زحمات و مجاهدتهای ارزنده دکتر سید صمد صمدانی اقدم، فرمانده بسیج کارمندی دانشگاه تقدیر و تجلیل گردید. دکتر بهشتی اصل با اشاره به خدمات بی شائبه دکتر صمدانی اقدم ایشان را از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و از بانیان اصلی کانونهای بسیج استادان و کارمندی دانشگاه فنی و حرفه ای استان دانستند و گفتند: رسالت اصلی بسیج حفظ ارزشها و فرهنگ والای انقلاب اسلامی در بطن جامعه است که بالحمد الله با حضور بسیج استادان، کارمندی و دانشجویی این مهم به نحو احسن در عرصه دانشگاه صورت گرفته است. سرهنگ محمودزاده نیز با سپاس از عملکرد درخشان دکتر صمدانی اقدم، مطرح شدن بیش از پیش جایگاه و ضرورت اطاعت از ولایت و رهبری در دانشگاه را خواستار شدند. در ادامه این مراسم دکتر صمدانی اقدم با ارائه گزارش جامع از اقدامات صورت گرفته در کانون بسیج کارمندی، پشتیبانی بیشتر و توجه وافر به بسیج کارمندی را نیاز اصلی این بخش دانستند. در پایان این آئین لوحهای تقدیر ویژه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و حوزه 2 مقاومت بسیج شهید مدنی (ره) سپاه عاشورا به این برادر بسیجی اهدا گردید. همچنین برادر باقر مددی با دریافت حکم از سوی فرماندهی حوزه 2 مقاومت بسیج شهید مدنی (ره) سپاه عاشورا به سمت فرمانده پایگاه مقاومت بسیج کارمندی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی منصوب شد.
  • در چهارشنبه 8 خرداد 1398