تاریخ : شنبه 11 خرداد 1398

مهدی پیرجهان در مسابقات لیگ طلایی فدراسیون با حد نصاب ۵۰.۰۷ ضمن شکستن رکورد ملی، به رکورد ورودی المپیک توکیو نزدیک تر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و به نقل از پایگاه اینترنتی فدراسیون دو و میدانی جمهوری اسلامی ایران، مرحله نخست از سومین دوره مسابقات دو و میدانی لیگ طلایی با شرکت ورزشکاران منتخب از استان های سراسر کشور روز پنجشنبه 9 خردادماه در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران برگزار شد.
در جریان برگزاری این مسابقات مهدی پیرجهان ملی پوش شایسته و خوش آتیه تیم ملی ایران از استان آذربایجان شرقی با زمان 50.07 ثانیه ضمن شکستن رکورد ملی به عنوان نخست رسید و جایزه ویژه 30 میلیون ریالی تعیین شده از سوی فدراسیون دو ومیدانی را نیز از آن خود کرد. پیرجهان که زیر نظر ایوب دادروان، مربی خود فعالیت می‌کند پیش از این نیز با زمان 50.18 ثانیه رکورد دار این ماده بود. او این نتیجه را در مرحله نهایی مسابقات قهرمانی آسیا(دوحه قطر 2019) به ثبت رسانید.

• در شنبه 11 خرداد 1398
  • در يکشنبه 12 خرداد 1398