تاریخ : يکشنبه 12 خرداد 1398

حوزه معاونت آموزشی، پژوهشی و فناوری استان آذربایجان شرقی امتحانات پیش رو را با نهایت جدیت و دقت و در کمال آرامش برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی، معاون آموزشی، پژوهشی و فناوری در جلسه ای که با کارشناسان خود برگزار نمود به اهمیت موضوع آموزشی در دانشگاه پرداختند و جهت نظم بخشیدن به امتحانات تئوری و عملی گفتند ما حصل یک ترم تلاش عوامل دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان امتحانات پیش رو ترم جاری است که مجریان برگزاری امتحانات موظف به جدیت دقت و فراهم نمودن محلی آرام برای دانشجویان در محل امتحانات می باشند.
جناب آقای مهندس یوسفی نیا در بخش دیگری از صحبت های خود جدیت در این موضوع را بالابردن سطح ملی دانشگاه، احترام به استاد و ارزشمند دانستن دانشجویان محترم و سطح علمی دانشگاه و مدرک تحصیلی صادره مطرح نمودند. ایشان از زحمات تمامی اساتید دانشگاه، کارکنان و تلاش تحصیلی دانشجویان در ترم جاری در جهت منظم برگزار شدن کلاسهای آموزشی تقدیر و تشکر نمودند و ماحصل نتیجه یک ترم را در هفته های آتی اذعان نمودند. به گزارش رئیس محترم اداره خدمات آموزشی، دانشجویان محترم جهت تهیه کارت ورود به جلسه نهایت دقت و صبر و حوصله لازم را داشته باشند.
  • در يکشنبه 12 خرداد 1398
  • در يکشنبه 12 خرداد 1398