تاریخ : سه شنبه 4 تير 1398

بازدید هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت از دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

دکتر علی موسوی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در رأس هیئتی سه نفره از روز سه شنبه 28 خرداد ماه لغایت پنچشنبه 30 خرداد ماه سال جاری، جهت بازدید و ارزیابی وضعیت بخش های مختلف دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در این استان حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر موسوی در نشست پایانی هیئت نظارت و ارزیابی با رئیس، معاونین و روسای مراکز استانی دانشگاه استان که روز پنجشنبه در دفتر ریاست این دانشگاه برگزار گردید ضمن تقدیر و تشکر از همراهی و مساعدت ریاست و بخش های مختلف دانشکده ها و آموشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در اجرای مناسب تر امر نظارت و ارزیابی، وضعیت کلی این دانشگاه را بسیار مثبت و امیدوار کننده عنوان کردند. ایشان با اعلام تغییر شاخص های خود ارزیابی مراکز که به زودی در اختیار دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور قرار خواهند گرفت، بر اهتمام بیشتر بخش های مختلف دانشگاه به مسئله خود ارزیابی تاکید کردند. رئیس دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه ای با مهم دانستن نتایج فرم های درجه برخورداری در اختصاص بودجه به مراکز، ضمن توصیه اکید به تکمیل صادقانه و واقع بینانه فرمهای مذکور وجود ضرورت اصلاح برخی از آنها را مطرح کردند. وی با اعلام تدوین سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای با اخذ نظرات و پیشنهادات کلیه مراکز استانها این سند را لازمه حرکت قطار مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای بر مسیر ریل گذاری شده توسط دولت جمهوری اسلامی و اسناد بالادستی دانستند. در ادامه این جلسه، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان با سپاسگزاری و قدردانی از اهتمام و جدیت هیئت اعزامی به استان آذربایجان شرقی به ویژه آقای دکتر موسوی در امر نظارت و ارزیابی بخشهای مختلف دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه استان پیشنهادات و توصیه های مطرح شده توسط این هیئت را بسیار عالمانه و هوشمندانه توصیف کرده آمادگی کامل مجموعه دانشگاه استان بر تحقق این رهنمودها را اعلام نمودند.
جهت مشاهده کلیپ ویدئویی این خبر اینجا کلیک نمایید.
آلبوم تصاویر بازدید هیئت نظارت

• در سه شنبه 4 تير 1398