تاریخ : يکشنبه 11 خرداد 1393

آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد، دانشگاه فني حرفه اي در روز جمعه 24 مرداد ماه 93 برگزار خواهد شد.

مشاور عالي رييس سازمان سنجش آموزش كشور گفت: دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي سال 93 در روز جمعه 24 مرداد ماه 93 برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي به نقل از ايرنا، حسين توكلي روز شنبه  اظهار داشت: تمامي داوطلبان متقاضي ثبت نام در آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي سال 1393 كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي به شرح مندرج در اطلاعيه اين سازمان كه از روز دوشنبه 15 ارديبهشت برروي سايت اين سازمان قرار گرفته و در نشريه پيك سنجش روزهاي 15، 22 و 29 ارديبهشت ماه نيز منتشر شده مي توانند در آزمون مذكور ثبت نام و شركت كنند.

آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد، در روز جمعه 24 مرداد ماه 93 برگزار خواهد شد.

وي افزود: كارت ورود به جلسه آزمون داوطلبان از روز سه شنبه 21 مردادماه لغايت روز پنجشنبه 23 مرداد بر روي سايت سازمان قرار داده خواهد شد و داوطلبان ضرورت دارد براساس اطلاعيه سازمان سنجش به سايت اين سازمان مراجعه و نسبت به دريافت كارت و برگ راهنماي شركت در آزمون اقدام كنند.

مشاور عالي رييس سازمان سنجش آموزش كشور تصريح كرد در آزمون دوره هاي كارداني نظام جديد دانشگاه فني حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي از 41 كد-رشته امتحاني به شرح مندرج در اطلاعيه هاي منتشره، پذيرش در 25 كد-رشته امتحاني از طريق آزمون و پذيرش در 16 كد-رشته امتحاني براساس سوابق تحصيلي (بدون آزمون) خواهد بود.

• در يکشنبه 11 خرداد 1393