تاریخ : جمعه 14 تير 1398

طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای ایران، مهندس جواد دخیلی به سمت رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 2 تبریز منصوب شد

دکتر رضا زنگنه مطلق، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای ایران در سفر به تبریز و بازدید از دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، حکم انتصاب مهندس جواد دخیلی به سمت ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 2 تبریز را به ایشان ابلاغ نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در بخشی از این حکم آمده است:  انتظار دارد با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، صداقت کاری و توجه به امور صرفه جویی در بیت المال با بهره مندی از توانایی و تجربیات مفید اساتید، محققان و کارشناسان مجموعه در انجام وظایف محوله اهتمام کافی را معمول دارید. جواد دخیلی که پیش از این سرپرستی آموزشکده فنی و حرفه ای شماره 2 تبریز را بر عهده داشت در کنار تلاش در جهت ارتقای کیفیت آموزشی آموزشکده، انعقاد چندین تفاهم نامه همکاری با شرکتها و کارخانجات صنعتی را در کارنامه دارد که سبب کارآفرینی، درآمدزایی بیشتر و تجهیز کارگاهها برای این مرکز شده است. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز در مراسم ابلاغ حکم ریاست جواد دخیلی ضمن تبریک این انتصاب بجا و شایسته از تلاشها و زحمات ایشان و جمیع همکاران صدیق و پرتوانشان در آموزشکده فنی شماره 2 تبریز تقدیر و تشکر نمود. دکتر بهشتی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت ایساکو تلاش برای تبدیل شدن آموزشکده فنی شماره 2 تبریز به قطب تخصصی رشته مکانیک خودرو را توصیه کردند و گفتند: بدون شک نگاه در آمدزایی و اقتصادی در کنار افزایش سطح علمی و آموزشی مقوله مکانیک خودرو نیز می بایست در اولویت اصلی ما قرار گیرد. رئیس دانشگاه استان در پایان برای مهندس جواد دخیلی و همکارانشان استواری قدم و عنایات پروردگار در مسیر تعالی و شکوفایی بیش از پیش آموزشکده فنی شماره 2 تبریز را مسئلت کردند.
آلبوم تصاویر جواد دخیلی

• در جمعه 14 تير 1398