تاریخ : جمعه 14 تير 1398

میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از نزدیک به 3000 داوطلب ورود به دانشگاهها

طی روزهای پنجشنبه و جمعه 13 و 14 تیرماه سال جاری آزمون کنکور سراسری سال 1398 با شرکت نزدیک به 3000 داوطلب ورود به دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در صبح روز پنجشنبه 13 تیر ماه 792 نفر در گروه علوم ریاضی و فنی و 700 نفر در گروه علوم انسانی به رقابت پرداختند. همچنین این آزمون با شرکت 1500 نفر در رشته علوم تجربی در روز جمعه 14 تیرماه نیز ادامه یافت. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در بازدید از بخشهای مختلف اجرایی این آزمون ضمن رسیدگی و سرکشی به وضعیت خدمات دهی پرسنل درگیر، از زحمات و تلاشهای کلیه همکاران تقدیر و تشکر کردند.
آلبوم تصاویر کنکور سراسری

• در جمعه 14 تير 1398