تاریخ : دوشنبه 17 تير 1398

در خشش طلایی مهدی پیرجهان در تورنمت بین اللملی جام کازانف قزاقستان

مهدی پیر جهان دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و عضو تیم ملی دو و میدانی جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین المللی دو و میدانی جام کازانف کشور قزاقستان ضمن ثبت رکورد جدید صاحب گردن آویز طلا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در روز نخست این مسابقات مهدی پیرجهان نماینده خوب کشورمان با ثبت زمان 49/95 ثانیه در ماده دوی 400 متر با مانع رکورد ملی را که پیش از این نیز به نام خود ثبت کرده بود، شکست. دانشجوی ملی پوش دانشگاه فنی و حرفه ای کشورمان با دریافت مدال خوش رنگ طلای این مسابقات افتخار دیگری برای کشورمان و دانشگاه فنی و حرفه ای آفرید. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در پیامی این موفقیت بزرگ را به مهدی پیرجهان، خانواده، مربیان و استادان ایشان و مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای تبریک و شادباد گفتند.

• در دوشنبه 17 تير 1398
  • در دوشنبه 17 تير 1398