تاریخ : دوشنبه 24 تير 1398

برگزاری مراسم جشن ولادت امام رضا (ع) و گرامیداشت دهه کرامت در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

مراسم جشن میلاد ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا(ع) و گرامیداشت دهه کرامت قبل از نماز ظهر و عصر روز یکشنبه، بیست و سوم تیرماه سال 98 با حضور رییس و جمع کثیری از استادان و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این مراسم معنوی و پرشور، حضرت حجه‌الاسلام و المسلمین طالبی در سخنانی به جایگاه و منزلت حضرت معصومه (س) و حضرت امام  رضا (ع) در جهان تشییع پرداختند و گفتند: وجود مرقد این خواهر و برادر غریب برای شهرهای قم و مشهد و برای کل ایران اسلامی سراسر خیر و برکت بوده و بر ما واجب است تا با ابعاد مختلف شخصیت این دو بزرگوار آشناتر شویم. وی در بخش دیگری از سخنرانی خود از رتبه بالای علمی حضرت امام رضا (ع) بویژه در علم طب سخن گفتند. لازم به ذکر است، در بخش‌های دیگر این مراسم که توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد، برنامه‌هایی نظیر شعر خوانی و مولود خوانی نیز اجرا شد.
آلبوم تصاویر ولادت امام رضا (ع)

• در دوشنبه 24 تير 1398
  • در دوشنبه 24 تير 1398