تاریخ : چهارشنبه 26 تير 1398

رونمایی از طرح های پژوهشی، سامانه های حوزه معاونت آموزش و نشریه فنی – مهارتی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

طی مراسمی در سالن همایش های بینش دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در کنار رونمایی از نشریه اداره پژوهش دانشگاه استان با عنوان فن پژوه، دستاوردهای هفت طرح پژوهشی اجرا شده توسط استادان این دانشگاه معرفی و ارائه شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، جهت افزایش توجهات و جایگاه بخشی بیشتر به فعالیتها و اقدامات پژوهشی استادان دانشگاه، مراسم دفاع از طرح های پژوهشی و معرفی نتایج و محصولات این کارها برای اولین بار به همت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد. در این همایش علمی - تخصصی که دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان نیز تا پایان در آن حضور داشتند استادان این دانشگاه به صحبت پیرامون طرح های تحقیقاتی خود با عناوین تست رینولدز، سرند دوار، مرکز جرم، قالب برش، آمپلی فایر ایزوله کننده، طراحی سامانه ثبت نام و کارآموزی یا سامانه بهکاد پرداختند. بنا به اظهارات یوسفی نیا، معاونت آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه استان قرار است نظیر چنین مراسمی برای تمامی طرحهای پژوهشی آتی دانشگاه نیز برگزار گردد و شرکت کنندگان می توانند ضمن آشنایی با نتایج و یافته های این پروژه ها پرسش های علمی خود را نیز مطرح نمایند. گفتنی است اغلب طرح های ارائه شده ساختار کمک آموزشی داشته و جهت تفهیم کامل مفاهیم سخت علمی به دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای قابل استفاده می باشند. همچنین محصول نهایی دو طرح با عنوان طراحی سامانه های ثبت نام و کارآموزی آنلاین جهت برآورده کردن نیازهای حوزه معاونت آموزشی معرفی و رونمایی شدند. در ادامه این مراسم، گشایش و راه اندازی دفتر نشریه فنی – مهارتی اداره پژوهش دانشگاه استان با عنوان فن پژوه اعلام و آمادگی این نشریه برای انتشار و معرفی مقالات و گزارشات پژوهشی و فناورانه استادان و محققان دانشگاه فنی و حرفه ای استان مطرح گردید. اهدای لوحهای تقدیر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دکتر رضا زنگنه مطلق به همکاران شاغل در اداره پژوهش دانشگاه استان و تعدادی از مسوولان دانشگاه پایان بخش همایش امروز بود.
آلبوم تصاویر طرح پژوهشی

• در چهارشنبه 26 تير 1398