تاریخ : چهارشنبه 26 تير 1398

نشست یکروزه کارشناسان فرهنگی، دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

سومین نشست کارشناسان حوزه معاونت فرهنگی، دانشجویی مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در سال تحصیلی 98 – 97 در دانشکده شماره یک تبریز برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، هدف از این نشست تبادل دانش و تجربه و حرکت در راستای برنامه های راهبردی حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای در جهت هم افزایی و توانمند سازی همکاران و کاهش مشکلات احتمالی و نیز افزایش نتایج عملکردی مراکز استانی اعلام شده است. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن عرض خیر مقدم و آرزوی بهره مندی بیشتر از این نوع جلسات هم اندیشی، دوره های تخصصی را لازمه انسجام، پیشرفت و توسعه هم جانبه یک سیستم دانستند و گفتند: کارشناسان موتور محرکه و کلید پیشرفت یک مجموعه بوده و بدنه کارشناسی یک موسسه می تواند عامل اوج گیری و یا انحطاط آن باشد. از اینرو برپایی کارگاههای تخصصی برای کارشناسان باعث توانمندسازی و تقویت بدنه کارشناسی سیستم خواهد شد و امید می رود این دوره ها و باهم جمع شدنها زود به زود تشکیل و پیگیری شوند. در ادامه این مراسم ضمن تبادل آراء، دانش و تجربه و بیان انتظارات مسوولان و نظرات کارشناسان مراکز استانی تصمیمات زیر اتخاذ گردید: لزوم توجه به توانمند سازی کارکنان، بومی سازی فرایندهای بودجه ای بر اساس برنامه های عملیاتی تعریف شده، ارزیابی تأثیر همگرایی بخش های مختلف دانشگاه بر موفقیت تحصیلی دانشجویان، تأکید بر حضور دانشجویان در رویدادهای ملی و بین المللی، توسعه کانونهای فرهنگی و انجمن های علمی دانشجویی، توجه به تأثیر ورزش و فعالیتهای بدنی بر سلامت اخلاقی و روانی دانشجویان، ضرورت توسعه امکانات ورزشی مراکز، تأکید ویژه بر تنظیم و گسترش راهبردهای فرهنگی در حوزه فضای مجازی، لزوم ارتقاء و بهسازی بدنه کارشناسی دانشگاه و....
آلبوم تصاویر نشست فرهنگی

• در چهارشنبه 26 تير 1398