تاریخ : شنبه 29 تير 1398

برگزاری نشست هم اندیشی رابطین خرید تجهیزات پژوهشی مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

در راستای ارتقای سطح کیفی خرید تجهیزات دانشگاهی، نخستین جلسه هم اندیشی و کارگاه آموزشی در حوزه خرید تجهیزات و ابزار آلات با حضور ریاست، معاونت آموزش، پژوهش و فناوری، روسای ادارات، مدیران گروههای آموزشی و رابطین خرید مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان در این نشست با اشاره به بهره گیری از خرد جمعی و نظرات کارشناسان در امر مهم خرید تجهیزات مورد نیاز مراکز استانی توصیه کردند: در ارائه درخواستهای خرید توجه به ضرورت تهیه تجهیزات، انطباق با سرفصل ها و رشته های موجود و امکان ساخت و تولید تجهیزات مورد نیاز در داخل دانشگاه مورد تاکید می باشند. مهندس یوسفی نیا، معاونت آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه استان نیز با مطرح کردن اهمیت و جایگاه نگاه نو و کارشناسانه در خریدهای پژوهشی که بیشتر در راستای محتوای آموزشی دانشگاه صورت می گیرند و با تغییر سرفصل های آموزشی از سال تحصیلی جدید ضرورت خود را بیش از پیش نشان خواهد داد، تشکیل چنین جلسات هم اندیشی و تخصصی را لازمه تصمیم گیری موفق در این حوزه دانست. دکتر سعیدی، رئیس اداره پژوهش دانشگاه استان نیز ضمن تعریف واژه فناوری و دسته بندی سطوح آموزش در دانشگاه فناور و مهارت محور دانشگاه فنی و حرفه ای، انجام بایسته خریدهای تجهیزات دانشگاهی بر اساس سطوح آموزشی مطرح شده را خواستار شد. ایشان در معرفی مشخصه های خرید دانشگاهی، ایرانی بودن، منطبق با سرفصل های آموزشی و اهداف روانی حرکتی، واجد نقشه ساخت و قابلیت نمایش قطعات، دارای سیستم حفاظت و ایمنی، قابلیت تعمیر، تعویض و کالیبره کردن، ایمن و بادوام، به روز بودن و رفع نیازهای دنیای واقعی، دارای گارانتی بودن و راهنمای استفاده و...را برشمردند. در ادامه این جلسه، مهندس محمودی از کارشناسان اداره پژوهش دانشگاه استان با تاکید بر معرفی یک نفر بعنوان رابط خرید از مراکز استانی جهت دریافت نام کاربری و رمز عبور سامانه شاعا ( شبکه آزمایشگاههای علمی ایران ) و سایر اقدامات خرید، اختصاص بودجه برای خرید تجهیزات مراکز را منوط به ثبت نیازها در سامانه شاعا عنوان کرد. تشریح نحوه کار با سامانه شاعا  و بحث و تبادل نظر در خصوص خرید تجهیزات در سال تحصیلی جدید از مهمترین مباحث مطرح شده تا پایان این نشست بودند.
آلبوم تصاویر کمیته تجهیز

• در شنبه 29 تير 1398