تاریخ : يکشنبه 6 مرداد 1398

برپایی جلسه تفسیر قرآن ویژه مدیران اجرایی استان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

با حضور جمع کثیری از مدیران، پیشکسوتان و مسئوولان سازمانها و دستگاههای اجرایی استان آذربایجان شرقی، بامداد روز یکشنبه ششم مرداد ماه، جلسه تفسیر قرآن به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این مراسم معنوی که به همت ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی بصورت هفتگی برگزار می شود، اسدالله ضیایی، مدیریت این ستاد ضمن تقدیر و قدردانی از میزبانی شایسته دانشگاه فنی و حرفه ای استان و حضور پرشور مدیران در جلسات قرآنی و صفوف نماز، به تفسیر آیه 60 سوره انعام پرداخت. در پایان این برنامه حاضران با حضور بر سر مزار شهدای گمنام این دانشگاه و اهدای شاخه گل و نثار فاتحه نسبت به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند. گفتنی است سلسله جلسات تفسیر قرآن ویژه مدیران اجرایی استان آذربایجان‌شرقی هر هفته روزهای یکشنبه به میزبانی یکی از نهادها و سازمان‌ها برگزار می‌گردد.
آلبوم تصاویر جلسه تفسیر قرآن

• در يکشنبه 6 مرداد 1398