تاریخ : يکشنبه 11 خرداد 1393

سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي: با كمك و مساعدت مديران استان ،آموزشكده ها و دانشكده هاي فني و حرفه اي به جايگاه واقعي خود خواهند رسيد .

سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي
دکتر مسعود شفیعی سرپرست محترم دانشگاه فني و حرفه اي کشوردر بازديدازآموزشكده های كشاورزي دامغان و دختران شاهرود اظهار کرد :

سرپرست دانشگاه فني و حرفه اي

دکتر مسعود شفیعی سرپرست محترم دانشگاه فني و حرفه اي کشوردر بازديداز آموزشكده های كشاورزي دامغان و دختران شاهرود اظهار کرد :با كمك و مساعدت مديران استان ،آموزشكده ها و دانشكده هاي فني و حرفه اي به جايگاه واقعي خود خواهند رسيد .

ایشان با تأكيد بر همكاري دستگاه هاي اجرايي استان هابراي ارتقاء و رسيدگي به مشكلات آموزشكده ها ،اظهار كرد : با كمك و مساعدت مديران استان ،آموزشكده ها و دانشكده هاي فني و حرفه اي به جايگاه واقعي خود خواهند رسيد .

شفيعي با بيان اختصاص بخشي از بودجه هاي استاني در جهت كمك به آموزشكده ها ،گفت : با تخصيص منابع مالي از سوي استانداري بسياري از مشكلات دانشگاه فني و حرفه اي در شهرستان ها بر طرف خواهد شد .

• در يکشنبه 11 خرداد 1393