تاریخ : يکشنبه 3 شهريور 1398

برگزاری جلسه شورای معاونین دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

روز جمعه، اول شهریور ماه جلسه هیأت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با هدف بررسی برخی از مسایل آموزشی، رفاهی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان در ابتدای این جلسه ضمن سپاسگزاری و امتنان ویژه از مجموعه معاونین، روسای ادارات، استادان و کارکنان دانشگاه بابت برگزاری منظم و در خور دوره های بدو خدمت صلاحیت حرفه ای معلمان دانشگاه شهید رجایی و ترم تابستان، در سخنان کوتاهی بار دیگر به پیگیری مجدانه مصوبات جلسات و شوراهای مختلف دانشگاه تأکید کرده و گفتند: زمانی جلسات و نشست های مسئولان اثرگذار و ثمربخش خواهند بود که تصمیمات اتخاذ شده در این محافل توسط کلیه اعضاء تا مرحله اجرا و عملی شدن پیگیری و مورد تعقیب قرار گیرند. در این جلسه که معاونین اداری، مالی و مدیریت منابع، آموزش، پژوهش و فناوری و دانشجویی، فرهنگی دانشگاه استان در آن حضور داشتند برنامه ریزی برای ثبت نام دوره های جدید الورود، آماده سازی و تجهیز فضای سلف سرویس و سراهای دانشجویی، برنامه ریزی برای اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه هفته دولت، دفاع مقدس و ایام محرم جزء دستور جلسه بودند که مورد بحث و بررسی قرار گرفتند. بر این اساس مقرر گردید در طی هفته پیش رو آرایش فیزیکی فضاهای مورد نیاز برای اجرای فرایند ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدید الورود توسط معاونت آموزشی تهیه و ارائه شود. در این ارتباط این معاونت می بایست جهت اجرای کامل و شایسته عملیات ثبت نام جلسه توجیهی برای سایر حوزه ها برگزار نماید. همچنین رسیدگی به وضعیت سلف سرویس ها و سراهای دانشجویی تا زمان شروع سال تحصیلی جدید مورد تأکید قرار گرفت.
آلبوم تصاویر هیئت رئیسه

• در يکشنبه 3 شهريور 1398