تاریخ : يکشنبه 3 شهريور 1398
کد 1688

جلسه هم اندیشی روسای مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با محوریت امور تغذیه دانشجویی

به دعوت قاسم فتاح اهری، معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، روسای مراکز استانی جهت تصمیم گیری در خصوص نحوه تهیه اقلام اولیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویی گرد هم آمدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، فتاح اهری در ابتدای این نشست ضمن ابلاغ سلام و خیرمقدم ویژه دکتر احد بهشتی اصل، ریاست دانشگاه استان که به جهت شرکت در مراسم افتتاحیه بیست و هفتمین جشنواره سراسری فرهنگی، هنری دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای در شهر مشهد مقدس، در این جلسه حضور نداشتند، از تشریف فرمایی کلیه روسای مراکز استانی و کارشناسان درگیر در امور تغذیه دانشجویی تقدیر و تشکر نمودند. ایشان با اشاره به فرصت بسیار اندک جهت تعیین سازوکار اصولی تهیه مواد اولیه، پخت و توزیع غذای دانشجویان تا ابتدای سال تحصیلی جدید افزودند: از آنجا که مطابق الگوهای ارائه شده در بخشنامه های جدید، دانشگاه استان مصمم است امور تغذیه ای اعم از تهیه اقلام اولیه شامل مواد اصلی و تبدیلی، پخت و توزیع غذای دانشجویی را در قالب دو قرارداد مجزا برون سپاری نماید و به سبب زمانبر بودن برگزاری مناقصات یا استعلامات جهت شناسایی پیمانکارهای شایسته، لذا اجرای این فرایند با توجه به زمان بسیار کم تا شروع سال تحصیلی جدید می بایست شتاب بیشتری بگیرد. در ادامه جلسه تک تک روسای مراکز استانی طی گزارشی تعداد غذای لازم و هزینه های پیش بینی شده برای سال تحصیلی جدید را اعلام داشتند که به سبب پایین بودن مبالغ برآورد شده از سقف تعیین شده در بخشنامه، مقرر گردید در اغلب مراکز استانی امور مربوط به غذای دانشجویی با رعایت دو قرارداد مجزا برای تهیه مواد اولیه و طبخ و توزیع غذا، بصورت استعلامی و نه مناقصه ای اجرا گردد. همچنین در این نشست مطرح شد در صورتی که میزان حجم قرارداد از 350 میلیون ریال تجاوز نماید آن قرارداد می بایست در مرکز استان منعقد شود. شایان ذکر است که فرایند پاکت گشایی و تصمیم گیری در خصوص انتخاب شرکتهای حائز شرایط با حضور رئیس دانشگاه استان صورت خواهند گرفت. در انتهای این مراسم توجه وافر بر ارتقاء و کنترل سطح کیفی و نیز حجم غذاهای تهیه شده مورد تأکید ویژه حاضرین قرار گرفتند.
آلبوم تصاویر طبخ غذا

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 شهريور 1398
  • ساعت 12
  • توسط روابط عمومی
  • ویرایش شده
  • در يکشنبه 3 شهريور 1398
  • ساعت 13
  • توسط روابط عمومی
captcha refresh