تاریخ : يکشنبه 10 شهريور 1398

حضور رئیس هیئت مدیره خانه توسعه آذربایجان و رئیس سابق دانشگاه خوارزمی در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

دکتر محمد علی سبحان اللهی جهت بازدید از بخش های مختلف دانشگاه فنی و حرفه ای و آشنایی بیشتر با ظرفیت ها و توانمندیهای نوین این دانشگاه میهمان دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در این دیدار با اشاره به اهداف و رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه ای ابراز داشتند: رویکردهای آموزشی در این دانشگاه مهارت محور و تفاضا محور بوده و بیش از 70 درصد دروس دانشجویان عملی هستند. کارنامه درخشان دانشگاه باعث شده تا اکثر کارخانجات و واحدهای تولیدی استان خواهان برگزاری دوره های آموزشی و جذب فارغ التحصیلان این دانشگاه هستند. اما بزرگترین چالش ما این است که با وجود فنی و مهارت محور بودن رشته های این دانشگاه، سرانه دانشجویی آن در مقایسه با سایر دانشگاه ها پایین است و در این ارتباط نیازمند بازنگری و حمایت مسوولان هستیم. ایشان ادامه دادند: هم اکنون در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی هشت هزار دانشجو در 26 رشته فنی و حرفه ای تحصیل می کنند. اکثر دانشجویان ما در مسابقات مختلف صاحب مقام و رتبه بوده و اخیراً تیم های ورزشی این دانشگاه در مسابقات چهارمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان سراسر کشور در رشته های والیبال و بسکتبال مقام نایب قهرمانی این رقابت ها را از آن خود کردند. محمد سبحان اللهی نیز پس از بازدید از کارگاهها، آزمایشگاهها و سایر فضاها و امکانات دانشگاه عنوان کردند: یکی از رویکردهای دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به ظرفیت های علمی و پژوهشی آن می بایست تقویت و توسعه ارتباط با صنعت و برگزاری برنامه های مشترک با فعالان صنعت در زمینه های آموزشی و مهارت آموزی باشد. این دانشگاه  با حضور فراگیر درحوزه صنعت ضمن رفع نیازهای خود می تواند به نیازهای صنایع نیز پاسخ مناسب بدهد. استاندار اسبق آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به اهداف و ماموریت های دانشگاه فنی و حرفه ای به ویژه مزیت های مهارت آموزی آن، نقش این دانشگاه در اشتغال زایی و توسعه استان  را مورد تاکید قرار داد. سبحان اللهی همچنین بر ارتباطات و فعالیت بین المللی دانشگاه فنی و حرفه ای به ویژه تحکیم همکاری های علمی این دانشگاه با کشورهای همسایه تاکید کرد.
آلبوم تصاویر سبحان اللهی

• در يکشنبه 10 شهريور 1398