تاریخ : سه شنبه 12 شهريور 1398

افتخار آفرینی غرور انگیز دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در جشنواره ملی فرهنگی و هنری

دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در بیست و هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاههای فنی و حرفه ای سراسر کشور در مشهد مقدس خوش درخشیدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، بیست و هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاههای فنی و حرفه ای سراسر کشور از دوم تا پنجم شهریورماه بمدت سه روز به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی برگزار گردید. در جشنواره امسال 464 دانشجوی دختر و پسر منتخب از دانشگاههای فنی و حرفه ای سراسر کشور در 28 رشته و در قالب 5 بخش آوایی، معارفی، هنری، ادبی و پژوهش و فناوری با یکدیگر به رقابت پرداختند که 52 داور متخصص مسئولیت داوری این دوره از رقابت ها را بر عهده داشتند. تیم اعزامی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به سرپرستی دکتر غفور تقی زاده بیرامی، رئیس اداره امور فرهنگی دانشگاه استان موفق گردید در این دوره از مسابقات فرهنگی و هنری با کسب سه مقام اولی توسط خانم فرانک رضائیان در رشته احکام، احمد عسگری سرای در رشته آشنایی با سیره معصومین و جاوید آریان در رشته ترجمه و تفسیر قرآن، یک مقام دومی توسط علیرضا رحمانی در رشته ترتیل و یک مقام سومی توسط سینا حبیبی در رشته ترتیل، جزء تیم های پر افتخار جشنواره لقب بگیرد. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با تبریک این موفقیت بزرگ و فراموش نشدنی و تمجید از تلاش قابل تقدیر دانشجویان، مربیان و مسوولان دانشگاه، برای همگی این عزیزان آرزوی موفقیت کردند. ایشان برگزاری چنین رخدادهای فرهنگی، هنری و معارفی در دانشگاه فنی و حرفه ای را پیوند مهارت و ایمان و آگاهی دانسته و بر توجهات بیشتر به مقوله آموزش ها و فعالیت های دینی، قرآنی و فرهنگی دانشجویان تأکید کردند.
آلبوم تصاویر جشنواره

• در سه شنبه 12 شهريور 1398