تاریخ : پنجشنبه 14 شهريور 1398

برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

اولین جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در سال تحصیلی 99-1398 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، نشست اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی جهت بحث پیرامون موضوعاتی از قبیل دستورالعمل برنامه های بزرگداشت هفته دفاع مقدس، برنامه های ستاد بازگشایی سال تحصیلی جدید، برنامه های بسیج دانشجویی، انجمن ها و کانونهای دانشجویی و برنامه های فرهنگی ماه محرم و صفر و... روز چهارشنبه 13 شهریور برگزار گردید. در ابتدای این جلسه، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت و جایگاه مسایل فرهنگی، مذهبی و هنری در بلوغ و تعالی فکری دانشجویان، از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خواست تا با افزایش تعداد جلسات شورای فرهنگی، هماهنگی های بیشتری صورت گرفته و از انجام اقدامات بی برنامه که تأثیرات بدی بدنبال دارند جلوگیری شود. ایشان با تمجید از اجرای کامل مصوبات جلسات قبلی، برنامه ریزی برای روزها و مناسبات مهم پیش رو از جمله شروع سال تحصیلی جدید و تشکیل ستاد بازگشایی یا استقبال را خواستار شدند. بهشتی اصل همچنین از زحمات و تلاشهای چشمگیر حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی، استادان، مربیان و دانشجویان به پاس درخشش بی سابقه در بیست و هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاههای فنی و حرفه ای سراسر کشور تقدیر و تشکر نموده و این موفقیت ها را به آنها و خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای استان تبریک گفت. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با اشاره به نتایج ضعیف و دور از انتظار بخش هنری دانشگاه استان در جشنواره بیست و هفتم، از مسوولان فرهنگی و هنری دانشگاه خواست تا زمینه های لازم برای پیشرفت و موفقیت های هنری دانشجویان دانشگاه استان را نیز فراهم سازند. در این جلسه مقرر گردید در آموزشکده های فنی و حرفه ای شماره 2 و الزهرا (س) تبریز نیز مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس با حضور مولف کتاب دختر تبریز و خاطره گویی رزمندگان دوران جنگ برگزار شود. تکریم رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، بازدید از آسایشگاه جانبازان و خانواده شهدا، حضور بر سر مزار شهدای گمنام و غبار روبی و تجدید بیعت با این شهدا، بازدید از موزه دفاع مقدس در پارک شمیم پایداری، فضاسازی دانشگاه در هفته دفاع مقدس و... از جمله برنامه های مصوب برای گرامیداشت این هفته می باشند. در انتهای این نشست، روسای ادارات فرهنگی، خدمات آموزشی، بسیج دانشجویی به تشریح اقدامات انجام گرفته و برنامه های پیشنهادی خود پرداختند که مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
برای مشاهده کلیپ ویدیویی این خبر اینجا کلیک کنید.
آلبوم تصاویر شورای فرهنگی

• در پنجشنبه 14 شهريور 1398