تاریخ : دوشنبه 18 شهريور 1398

گزارش اردوی جهادی شهید حسن بهاگیر

اردوی جهادی امسال بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی همانند هر سال در شهرستان محروم چاراویماق برگزار شد. این اردو از ۱۵ مردادماه شروع و تا ۲۵ مرداد ماه ادامه داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در اردوی جهادی شهید حسن بهاگیر تابستان ۹۸، بیش از ۴۰ نفر از دانشجویان جهادی دانشگاه همراه با کمک افراد متخصص در ۵ کارگروه  عمرانی، فرهنگی و بصیرتی، پشتیبانی، اقتصاد مقاومتی و مطالبه گری به فعالیت پرداختند. کارگروه عمرانی اقدام به تعمیر زیرساخت‌های مدرسه ۱۵ خرداد روستای اسلام آباد، از جمله تعمیر دیوار های تخریب شده، تعمیر سقف و نصب ایزوگام، تعمیر و رنگ آمیزی درب ها و پنجره های مدرسه و نصب شیشه های آن ها، احداث دو چشمه سرویس بهداشتی داخل مدرسه، سفت کاری، سفید کاری، رنگ آمیزی و نصب کاغذ دیواری کلاس های مدرسه نمود.کارگروه فرهنگی – بصیرتی نیز به برگزاری برنامه‌های متنوع برای مردم روستا به خصوص کودکان از جمله، مراسمات، جشن‌ها، برنامه‌های سخنرانی و جلسات بصیرتی پرداخته و با آنان ارتباط گرفته و طلاب روستا و دانشجویان دغدغه‌مند،سعی در آموزش و راهنمایی کودکان در مسیر درست طبق آموزه های اسلام داشتند. شایان ذکر است مراسم پرفیض دعای عرفه و جشن عید سعید قربان در مسجد این روستا به همت کارگروه فرهنگی برگزار گردید. کارگروه پشتیبانی به فعالیت در زمینه تامین اقلام مورد نیاز کارگروه های دیگر اردوی جهادی می‌پرداخت. از آن جا که بحث تغذیه و تقویت جسم و اعصاب یکی از مباحث ضروری و مورد نیاز برای بازدهی هرچه بالاتر در کار جهادی می‌باشد بخش دیگری در کارگروه پشتیبانی به صورت تخصصی به اعمال این مسئله می‌پرداختند. کارگروه اقتصاد مقاومتی با شروع کار خود ۲ ماه قبل از شروع میدانی اردوی جهادی و در طی سفرهای متعدد به مناطق محروم شهرستان چاراویماق به بررسی و شناسایی ظرفیت ها و ناکارآمدی‌های موجود در این شهرستان پرداخت و در اردو طی همکاری با کارگروه مطالبه گری زمینه‌های لازم برای توسعه و پیشرفت صنایع، معادن، شغل‌های خانگی و … را با همکاری ادارات و نهادهای مسئول در شهرستان چاراویماق را فراهم آوردند. کارگروه اقتصاد مقاومتی با ادامه کار خود و در همکاری با کارگروه مطالبه‌گری، به پیگیری‌های خود در رابطه با پیشرفت شهرستان چاراویماق ادامه خواهد داد.
آلبوم تصاویر بسیج

• در دوشنبه 18 شهريور 1398