تاریخ : دوشنبه 25 شهريور 1398

پیشگامی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در تکمیل پروسه مکانیزه کردن ثبت نام دانشجویان جدید الورود

سامانه ثبت نام اینترنتی دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی طراحی و برای سال تحصیلی جدید مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، به همت استادان و پژوهشگران دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، سامانه ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدید الورود طراحی و برای سال تحصیلی جدید رونمایی شد. با اطلاع رسانی بموقع و بهره گیری از این سامانه، دانشجویان قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه جهت ثبت نام، اطلاعات و مدارک خود را به سامانه وارد نموده و از فرمهای لازم پرینت تهیه کرده اند. امروز دوشنبه 25 شهریور ماه با آغاز زمان ثبت نام حضوری دانشجویان جدید الورود دوره کارشناسی، ستاد ثبت نام و استقبال مستقر در دانشگاه فرمها و مدارک دانشجویان را دریافت و بلافاصله نسبت به انجام امورات مربوط به تغذیه، خوابگاه و مسایل مالی دانشجویان اقدام می نمایند. شایان ذکر است با استفاده از این سامانه قبل از شروع زمان ثبت نام حضوری، بیش از 70 درصد از حجم عملیات ثبت نام دانشجویان انجام می گیرد. تهیه آنلاین آمارهای مختلف از وضعیت دانشجویان جدیدالورود در شاخه های مختلف جهت انجام برنامه ریزی های آتی از دیگر مزایای این سامانه می باشد. بدین مناسبت و به سبب آغاز سال تحصیلی جدید، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در پیامی ضمن تبریک فرا رسیدن سال تحصیلی جدید از زحمات تمامی استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه استان تقدیر و تشکر کردند.
آلبوم تصاویر ثبت نام اینترنتی

• در دوشنبه 25 شهريور 1398