تاریخ : دوشنبه 1 مهر 1398

عملکرد سالانه اعضای هیئت علمی علوم پایه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی بررسی شد.

جلسه کارگروه اجرایی ترفیعات اعضای هیئت علمی علوم پایه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در راستای ارزیابی جامع عملکرد اعضای هیئت علمی علوم پایه دانشگاه فنی و حرفه ای استان جهت ترفیع و ارتقای سالانه این اعضاء، مطابق آئین نامه های موجود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اولین جلسه کارگروه اجرایی ترفیعات اعضای هیئت علمی علوم پایه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری و استادان منتخب علوم پایه دانشگاه استان و نیز اعضای مدعو از دانشگاه تبریز بعنوان دانشگاه مادر در دفتر ریاست دانشگاه استان برگزار گردید. در این نشست چند ساعته عملکرد آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی اعضای هیئت علمی جهت امتیازدهی و صلاحیت ترفیع و ارتقاء مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
آلبوم تصاویر ترفیعات

• در دوشنبه 1 مهر 1398