تاریخ : چهارشنبه 3 مهر 1398

تشکیل شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

اولین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در سال 1398 برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این جلسه که با حضور کلیه اعضاء شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در دفتر ریاست این دانشگاه برگزار گردید، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان با توصیه به تشکیل منظم جلسات شورای پژوهشی استان، ارجاع صورتجلسات این شورا به مراکز استانی جهت اجرای دقیق مصوبات آن را خواستار شدند. ایشان همچنین به نحوی تصویب طرح های پژوهشی و ارجاع آنها به سازمان مرکزی اشاره کرده و گفتند: بایسته است تصویب و ارجاع طرح های پژوهشی جدید، بعد از اتمام فرآیند طرح های قبلی اتفاق بیفتد و از ایفاد طرح ها بدون هماهنگی خودداری گردد. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان بر ضرورت توجه بیشتر به نحوی خرید تجهیزات پژوهشی و اعمال هماهنگی های بیشتر بین بخشهای مختلف دانشگاه در این ارتباط تأکید کردند. برنامه ریزی اجرایی برای مجله فنی و مهارتی فن پژوه، تدوین تفاهم نامه تأسیس آزمایشگاه بتن، اجرای سامانه معرفی فرصت های شغلی، همکاری با انجمن IEEE، بررسی راهکارهای تصویب آیین نامه ایمنی کارگاه از جمله موضوعاتی بودند که در دستور کار اولین شورای پژوهشی استان در سال 1398 قرار داشتند و به تفصیل روی آنها بحث و گفتگو شد.
آلبوم تصاویر شورای پژوهشی

• در چهارشنبه 3 مهر 1398