تاریخ : چهارشنبه 3 مهر 1398

آئین غباروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

بمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بمنظور تجدید میثاق با آرمانهای امام و شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس مراسم غباروبی و عطرافشانی مزار دو شهید گمنام خفته در صحن دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با حضور رئیس، معاونان، روساء ادارات، نمایندگی نهاد رهبری و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا و ایثارگران، برگزاری مراسم غباروبی و عطرافشانی مزار شهدا را اقدامی ارزشمند و تأثیرگذار برشمردند و آن را موجب زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهیدان و رزمندگان اسلام دانستند. ایشان با اشاره به ایام هفته دفاع مقدس و مراسمات ویژه این هفته، از حضور شایسته و عالمانه جمیع همکاران و استادان در این مراسمات تقدیر و سپاسگزاری کردند. در این مراسم حضار در حركتی نمادين با اهدای شاخه گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره حماسه‌سازان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشته و با آرمان‌های امام راحل و شهیدان تجدید پیمان کردند.
آلبوم تصاویر غبارروبی

• در چهارشنبه 3 مهر 1398