تاریخ : يکشنبه 7 مهر 1398

ایستگاه آتش نشانی شماره 4 تبریز توسط پرسنل دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی گلباران شد.

بمناسبت گرامیداشت هفتم مهرماه، روز آتش نشانی و ایمنی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی بهمراه جمعی از معاونین، کارکنان و نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه از یکی از ایستگاه های آتش نشانی شهر تبریز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، از آنجا که در تقویم کشورمان هفتم مهرماه هر سال روز آتش نشانی و ایمنی نامگذاری گردیده است، مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی فرصت را مغتنم دانسته و با گل و شیرینی به یکی از ایستگاههای همجوار با دانشگاه استان، یعنی ایستگاه شماره 4 شهر تبریز سر زدند. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان پس از بازدید از امکانات و فضاهای مختلف این ایستگاه و همچنین مرکز آموزش علمی-کاربردی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تبریز که در داخل این ایستگاه واقع شده است با مسئولان و پرسنل خدوم این مرکز دیدار و گفتگو کرد. ایشان با تبریک روز بزرگ آتش نشانی و ایمنی به تمامی زحمتکشان در عرصه آتش نشانی و خدمات ایمنی، از زحمات، مجاهدتها و از جان گذشتگی نیروهای مخلص و خدادوست آتش نشانی کلان شهر تبریز تقدیر و تمجید نمود.
آلبوم تصاویر آتش نشانی

• در يکشنبه 7 مهر 1398