تاریخ : دوشنبه 8 مهر 1398

نشست صمیمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با استادان و کارکنان ایثارگر دانشگاه

به بهانه ایام غرور انگیز هفته دفاع مقدس، رزمندگان، جانبازان و خانواده معزز شهدای شاغل در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی توسط ریاست دانشگاه استان مورد تفقد و تکریم قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان با تبریک و شادباش فرارسیدن هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام انقلاب و دوران پرافتخار هشت ساله جنگ تحمیلی، وجود ارزشمند ایثارگران و خانواده معظم شهدا در جمع پرسنل شاغل در دانشگاه را نعمت عظمایی دانست که می تواند در اشاعه فرهنگ ناب ایثار، فداکاری و روحیه سلحشوری و جانبازی در میان قشر دانشجو و جوان بسیار نقش آفرین باشد. ایشان با ابراز خرسندی از عملکرد رضایت بخش و تحسین برانگیز پرسنل ایثارگر دانشگاه در بخش های مختلف اداری و آموزشی، منش، رفتار و شخصیت والای این بزرگواران را الگویی عملی برای همگان دانستند. در جریان این نشست مقرر گردید تا جهت برقراری تداوم ارتباطات، مجمعی بنام مجمع ایثارگران دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ایجاد و شروع به فعالیت نماید. همچنین در خاتمه این مراسم با اهدای لوحهای سپاس، از ایثارگران و خانواده محترم شهدای شاغل در دانشگاه استان تقدیر و تمجید شد.
آلبوم تصاویر جلسه ایثارگران

• در دوشنبه 8 مهر 1398