تاریخ : يکشنبه 14 مهر 1398

مهندس جلیل اسلامی به سمت سرپرست دانشکده فنی و کشاورزی مراغه منصوب شد.

دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن ابلاغ حکم سرپرستی دانشکده فنی و کشاورزی مراغه به جلیل اسلامی، از زحمات و خدمات ارزنده محمدعلی اعظمی، رئیس سابق این دانشکده تقدیر و تجلیل کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، طی مراسمی که در سالن اجتماعات دانشکده فنی و کشاورزی مراغه برگزار گردید دکتر احد بهشتی اصل به تجلیل از مقام علمی، مدیریت تحسین برانگیز و شخصیت والای دکتر محمدعلی اعظمی پرداخته و سالهای حضور ایشان در این سمت را اثرگذار، فراموش نشدنی و بی حاشیه توصیف نمودند. ایشان در ادامه با ذکر مثل معروف صد شکر که‌ این‌ آمد و صد حیف که آن رفت، حضور ارزشمند و عالمانه مهندس جلیل اسلامی در سمت سرپرست دانشکده فنی و کشاورزی مراغه را به مجموعه دانشکده و خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای تبریک گفته برای هر دو بزرگوار موفقیت، سلامت، سعادت و توفیقات روزافزون در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی را آرزو نمود. شایان ذکر است، جلیل اسلامی از نیروهای مجرب و با سابقه دانشکده فنی و کشاورزی مراغه می باشند که سالها بعنوان مأمور به خدمت در اداره کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی و نیز سازمان آموزش و پرورش شهرستان مراغه و در سمت های معاون مدیر کل و رییس سازمان مشغول بخدمت بوده است. دکتر صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ایران در  حکم سرپرستی جلیل اسلامی بر تلاش در جهت ارتقاء سطح آموزش های مهارتی، تجهیز آزمایشگاه ها و کارگاهها، جذب منابع مالی، برقراری ارتباط و تعامل بیشتر با سایر نهادها و بنگاههای اقتصادی تأکید کرده است.

آلبوم تصاویر سرپرست مراغه

• در يکشنبه 14 مهر 1398