تاریخ : يکشنبه 21 مهر 1398

گردهمایی جامانده های اربعین حسینی در دومین سوگواره عاشورایی الوتر الموتور دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

خیل عظیمی از عاشقان و محبان اهل بیت عصمت و طهارت ( علیهم السلام ) دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با شرکت در مراسم معنوی سوگواره عاشورایی الوتر الموتور ارادت و اخلاص خود را نسبت به سید و سالار شهیدان دشت کربلا، حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) ابراز داشتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، بمناسبت گرامیداشت اربعین حسینی جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان، جا مانده از سفر اربعین امروز شنبه بیستم مهرماه در مراسم ویژه ای با عنوان دومین سوگواره عاشورایی الوتر الموتور که در سالن بینش این دانشگاه برگزار گردید شرکت کردند. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در ابتدای این مراسم با تسلیت و تعزیت اربعین شهدای دشت کربلا بویژه خامس آل عبا، حضرت امام حسین (ع) به تمامی شیعیان جهان، برپایی دومین سوگواره عاشورایی الوتر الموتور را نشانه عرض ارادات و علاقه دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان به دستگاه ابا عبدالله و زنده نگه داشتن عاشورا و مکتب حسینی عنوان کرد. ایشان گفتند: از برکات برگزاری چنین مراسماتی توجه دادن جوانان به ارزشهای والای قیام حسینی و ترویج فرهنگ غنی عاشورایی در بین اقشار تحصیل کرده و دانشگاهی است. امروز با تأسی از سیره ائمه اطهار و سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)  این باور در جامعه شکل گرفته  است که نباید از عظمت لشکر دشمن هراسید و همچون نهضت حسینی که پس از قرنها زنده و جاویدان است تسلیم زورگویی ها و ظلم ها نگردید. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ادامه دادند: بالحمد الله دانشگاه فنی و حرفه ای در تبعیت از ائمه اطهار پیشتاز بوده و به جرأت می توان گفت که سمبل دیانت و مهارت و پرچمدار نهضت حسینی است. شایان ذکر است که دومین سوگواره عاشورایی الوتر الموتور دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی شامل بخشهای متنوعی چون شعرخوانی، عزاداری، پخش کلیپ، تعزیه خوانی و شبیه خوانی بود که مورد استقبال خاصه شرکت کنندگان در این مراسم قرار گرفتند.
جهت مشاهده تصاویر بیشتر این مراسم اینجا کلیک کنید.
آلبوم تصاویر الوتز الموتور

• در يکشنبه 21 مهر 1398