تاریخ : دوشنبه 29 مهر 1398

بازدید معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای ایران از مراکز فنی و حرفه ای کلانشهر تبریز

دکتر غلامرضا زمانی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفه ای ایران بهمراه دکتر ناصر فتاحی، مدیرکل پشتیبانی و امور عمومی این دانشگاه با حضور در شهر تبریز از بخشهای مختلف دانشکده های فنی و حرفه ای شماره یک، دو و آموزشکده الزهرا (س) تبریز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، غلامرضا زمانی پس از بازدید از کلیه بخشهای اداری، آموزشی، رفاهی، ورزشی و مشاهده تمامی امکانات، فضاها، پروژه ها و ظرفیت های این مراکز، دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی را مجموعه ای هماهنگ، منظم و روبه جلو توصیف کردند. ایشان با تقدیر و تمجید از اقدامات صورت گرفته در حوزه های مختلف این دانشگاه، مدیریت و احساس مسئولیت بی نظیر دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی را ستودنی و شایسته الگو شدن دانست. عضو هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه ای ایران با بیان اینکه کمبودها و تنگناهای شدید کنونی بر عزم و اراده استوار مدیران و پرسنل این دانشگاه تأثیر نگذاشته و حرکت و پویایی همچنان در جای جای آن جاری و قابل لمس است. وی اظهار داشت: کارگاهها، سایت ها، کلاسها، فضاهای رفاهی و ورزشی موجود دانشگاه این پتانسیل را دارند که با اتخاذ تدابیر اصولی و کارآمد منشاء درآمدزایی و سودهی گردند و اقدامات صورت گرفته در این خصوص می بایست توسعه و گسترش یابند. قطعاً با تحقق این موضوع و افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان مرکزی بخش اعظم هزینه تعمیرات و تجهیزات دانشکد ها و آموزشکده های استان تأمین خواهند شد. دکتر زمانی همچنین به تلاش ویژه در زمینه حضور پررنگ صنایع و واحدهای تولیدی در کارگاه ها و آزمایشگاه های دانشگاه فنی و حرفه ای استان و ظرفیت خیرین تأکید کرده این مشارکت را سبب ساز بروز رسانی تجهیزات و دستگاههای آموزشی این فضاها عنوان کردند. معاون اداری، مالی دانشگاه فنی و حرفه ای ایران پس بازدید از امکانات سراهای دانشجویی و سلف سرویس های دانشگاه استان توصیه کردند: نگاه ما به دانشجویان می بایست نگاه پدرانه و مشفقانه باشد و در این صورت است که ما شبانه روز در جهت رفاه، آسایش و امنیت آنها تلاش و مجاهدت خواهیم کرد. این مقام آگاه تأکید کردند: جهت پیشگیری از اتفاقات ناخوشایند حقوقی و قانونی همه مدیران حتماً می بایست آئین نامه مالی و معاملاتی را مطالعه و بر آن اشرافیت داشته باشند، بی شک عدم توجه به قوانین می تواند برای همکاران مسئله ساز باشد.  ایشان ابراز امیدواری کردند: بسیاری از نواقصات موجود در بدنه دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای شهر تبریز از نزدیک مشاهده و بررسی گردیدند که امیدواریم با نظر و مساعدت سازمان مرکزی قسمتی از آنها مرتفع و حل گردند.
آلبوم تصاویر دکتر زمانی

• در دوشنبه 29 مهر 1398