تاریخ : دوشنبه 29 مهر 1398

بازدید سرزده ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از رستوران دانشجویی دانشگاه

وضعیت طبخ و توزیع غذای دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان تحت نظارت مستقیم و مستمر مقام عالی دانشگاه استان قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان بهمراه معاونت دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه بطور سرزده از رستوران و محل طبخ و توزیع غذای دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز بازدید کرده و از نزدیک وضعیت کیفی، بهداشتی و رفتاری این واحد را مورد ارزیابی قرار دادند. شرایط بهداشتی مناسب، مطلوب بودن وضعیت طبخ و توزیع غذا بهمراه رعایت کامل اصول بهداشتی و نظافتی توسط عوامل اجرایی مورد توجه ریاست دانشگاه قرار گرفته، از زحمات و اقدامات صورت گرفته تقدیر و تکریم نمودند. در خاتمه این بازدید دکتر بهشتی اصل نکاتی راهبردی در خصوص ارتقای کیفی خدمات ارائه شده بیان داشتند که توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی مورد پیگیری قرار خواهند گرفت. شایان ذکر است که ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی بطور مرتب و دوره ای از تمامی رستورانهای مراکز استانی بازدید می نمایند.
آلبوم تصاویر آشپزخانه

• در دوشنبه 29 مهر 1398