تاریخ : دوشنبه 29 مهر 1398

برپایی کارگاه آموزشی مجازی سازی ( Virtualization ) در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

به همت اداره آموزشهای آزاد و خاص دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و استقبال خوب علاقمندان، اولین دوره آموزش مجازی سازی در دانشگاه استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، مهندس سالار صداقتی از مدرسان رشته کامپیوتر دانشگاه استان و مشاور شبکه چندین شرکت برتر کشور، در یک کارگاه چند ساعته به تبیین و تشریح ساختار مجازی سازی و انواع آن پرداخته و حاضرین در دوره را با قابلیت های تخصصی این رشته آشنا ساختند. در این کارگاه آموزشی، راه اندازی یک دوره مجازی بصورت عملی اجرا شده و مطالب کاربردی پیرامون بازاریابی و آینده شغلی این فناوری مطرح گردید. شایان ذکر است به شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی معتبر شرکت در دوره اعطاء خواهد شد.
آلبوم تصاویر مجازی سازی

• در دوشنبه 29 مهر 1398