تاریخ : سه شنبه 30 مهر 1398

برای نخستین بار در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی رخ داد: برگزاری کارگاه آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست ( HSE ) قبل از آغاز دوره کارآموزی

آشنایی دانشجویان با مباحث بهداشت، ایمنی و محیط زیست، قبل از ورود به محیط کار و شروع دوره کارآموزی ضرورتی بود که می بایست اجرا می شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با همکاری اداره پژوهش و اداره آموزش های آزاد و خاص دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی کارگاه آموزشی بهداشت، ایمنی و محیط زیست ویژه دانشجویانی که درس کارآموزی را اخذ نموده اند برگزار گردید. این اتفاق مبارک که برای اولین بار به ابتکار دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در کشور روی می دهد به اذعان کارشناسان، انجام یک ضرورتی بود که جای خالی آنها احساس می شد. در این گارگاه آموزشی بیش از 400 دانشجو در طی سه روز و با تدریس 9 تن از اساتید متخصص و خبره این رشته با اصول حفاظت، ایمنی و بهداشت محیط کار آشنا می شوند. همچنین از طرف دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به شرکت کنندگان در این کارگاه گواهی معتبر شرکت در دوره اعطاء خواهد شد.
آلبوم تصاویر hse

• در سه شنبه 30 مهر 1398