تاریخ : سه شنبه 30 مهر 1398

گرامیداشت هفته سلامت روان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

با حضور پرشور استادان، دانشجویان و کارکنان علاقمند و مشتاق، کارگاه آموزشی یکروزه " سلامت روان، جامعه با نشاط" بمناسبت هفته سلامت روان در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، همه ساله از 18 تا 24 مهرماه بنام هفته سلامت روان نامگذاری شده است. امسال نیز این هفته با شعار " ارتقاء سلامت روان، جامعه با نشاط " در جای جای کشورمان بویژه جامعه دانشگاهی گرامی داشته شد. مطابق هماهنگی های صورت گرفته توسط حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برنامه های ویژه ای برای این هفته تدارک دیده شده بود که بدلیل فراهم نمودن امکان بهره مندی اکثریت دانشجویان جدید الورود از این برنامه ها، مراسمات در هفته جاری برگزار شدند. بدین منظور امروز دوشنبه 29 مهرماه کارگاه آموزشی یکروزه سلامت روان، جامعه با نشاط با حضور مدرس توانمند در این حوزه، سرکار خانم دکتر ناصری از مشاوران مرکز بهداشت استان آذربایجان شرقی و جمع کثیری از اهالی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در سالن دانش این دانشگاه برگزار گردید. در انتهای این کارگاه دکتر یحیی نقی زاده، معاون دانشجویی، فرهنگی دانشگاه استان ضمن تقدیر و تجلیل از خانم دکتر ناصری لوح سپاسی به ایشان اعطاء کردند.
آلبوم تصاویر سلامت روان

• در سه شنبه 30 مهر 1398