تاریخ : شنبه 4 آبان 1398

تبلور عشق به پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

مراسم سوگواری رحلت پیامبر مکرم اسلام حضرت محمد المصطفی (ص) و شهادت امام حسن المجتبی (ع) در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، مصادف با 28 صفر و ایام رحلت پیامبر مهربانی ها و رحمت، حضرت محمد المصطفی (ص) و شهادت دومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام حسن المجتبی (ع) مراسم سخنرانی و عزاداری ویژه ای در نمازخانه مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید. در این مراسم معنوی که دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا علیزاده، رابط نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان در سخنانی به تشریح منزلت و جایگاه والای آن بزرگواران پرداخته و وجود مبارک آنها را الگوی عملی شایسته ای برای تمامی انسانها علی الخصوص جوانان بیان داشتند. این مراسم با نوحه خوانی و مرثیه سرایی حاج آقا مددی، رئیس اداره امور دانشجویی دانشگاه استان در سوگ رحلت پیامبر اکرم (ص) و امام حسن (ع) پایان یافت.
آلبوم تصاویر پیامبر

• در شنبه 4 آبان 1398