تاریخ : پنجشنبه 30 آبان 1398

دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی میزبان 3200 داوطلب شرکت در آزمون استخدامی دولت

امروز پنجشنبه سی ام آبان ماه زنگ آغاز هفتمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی در سال 1398 همزمان با سراسر کشور در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز نواخته شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، هفتمین آزمون استخدامی مشترک ۲۲ دستگاه‌ اجرایی دولت در سال ۹۸ با شرکت 3200 داوطلب در دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز در دو نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه 3 آبان ماه در حال برگزاری است. شایان ذکر است که در هر نوبت صبح و عصر تعداد 1600 داوطلب حضور خواهند داشت. مطابق اطلاعات ارائه شده توسط سازمان سنجش آموزش کشور، در این آزمون حدود 522 هزار داوطلب در سراسر کشور شرکت کرده اند و قرار است پس از اعلام نتایج، پذیرفته شدگان فرآیندهای مصاحبه و گزینش را طی نمایند. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان در حاشیه بازدید از محل انجام آزمون از تلاشها و زحمات کلیه همکاران مرکز در برقراری امنیت و نظم کامل و برگزاری شایسته آزمون تقدیر و تجلیل کرد.
آلبوم تصاویر استخدامی

• در پنجشنبه 30 آبان 1398