تاریخ : سه شنبه 5 آذر 1398

بازدید معاونت آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای از آموزشکده فنی و حرفه ای سراب

دکتر غلامرضا کیانی، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای در روز پایانی سفر خود به استان آذربایجان شرقی، امکانات و شرایط آموزشی آموزشکده فنی و حرفه ای سراب را از نزدیک مورد ارزیابی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، روز جمعه، اول آذرماه دکتر غلامرضا کیانی بهمراه دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با سفر به شهرستان زلزله زده سراب ضمن بازدید از برخی مناطق زلزله زده، در آموزشکده فنی و حرفه ای این شهر حضور یافت. معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور پس از بازدید از کارگاه ها ، آزمایشگاه ها، کلاس های آموزشی و سوله کارگاهی جدیدالاحداث این آموزشکده، پرونده های آموزشی دانشجویان، رشته های تحصیلی و صلاحیت های مدرسین را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد. ایشان همچنین بطور سرزده در سرای دانشجویی این آموزشکده که خارج از مجموعه آموزشی قرار دارد حضور یافته و در یک نشست و گفتگوی صمیمی با دانشجویان مستقر در سرا از نقاط ضعف و قوت آموزشکده و سرای دانشجویی جویا شدند. دکتر کیانی در حاشیه این بازدید یکروزه ضمن ابراز توصیه های لازم جهت بهبود روز افزون کیفیت و کمیت آموزشی مرکز سراب عنوان داشتند: تصمیم و اراده ما ارائه مساعدت های لازم جهت ارتقاء دانشگاه فنی و حرفه ای در تمام مراکز می باشد.
آلبوم تصاویر کیانی سراب

• در سه شنبه 5 آذر 1398