تاریخ : سه شنبه 3 دي 1398

بمناست فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری، برگزاری کارگاههای آموزشی و راه اندازی انجمن های تخصصی در دستور کار دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی قرار گرفتند.

کارگاه آموزشی آشنایی با اکوسیستم های استارتاپی و راه اندازی انجمن بین اللملی IEEE دردانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی صورت گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، به منظور آشنایی دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان با اکوسیستم های استارتاپی کارگاه آموزشی با همین عنوان با حضور دکتر پیمان کیهان ور ، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد. در این کارگاه دو نمونه از استارتاپ های موفق به ارائه تجربیات خود پرداختند و روش های موفقیت خود را به دانشجویان انتقال دادند. همچنین به جهت استفاده از ظرفیت سازمانها و مراکز بین اللملی در راستای حمایت از طرح های دانشجویی و امکان استفاده از قابلیت مطالعاتی و تحقیقاتی مراکز علم و فناوری سایر کشورها، بخش دانشجویی انجمن بین المللی IEEE در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی راه اندازی گردید و رابطین این انجمن، ضمن معرفی قابلیت ها برنامه، فعالیتها و نحوه عضویت در این انجمن را به شرکت کنندگان تشریح نمودند.
آلبوم تصاویر دوره

• در سه شنبه 3 دي 1398