تاریخ : سه شنبه 3 دي 1398

بمناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری مسابقه دست ساخته های پژوهشی استادان و دانشجویان دانشکده و آموزشکده های استان آذربایجان شرقی برگزار و در نمایشگاهی در معرض بازدید علاقمندان قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در هفته پژوهش و فناوری از بین ده ها طرح رسیده به دانشگاه استان، پس از داوری نهایی در دو بخش دانشجویی و اساتید، 26 طرح به عنوان طرح برتر برگزیده شدند و در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که در روز چهارشنبه 27/9/98 در سالن همایش های امید برگزار شد، از نفرات برتر تجلیل به عمل آمد. نمایشگاه دست ساخته های پژوهشی نیز در همین تاریخ با شرکت 8 دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه ای در مرکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید. در این نمایشگاه آثار منتخب اساتید و دانشجویان راه یافته به مرحله استانی در سالن جانبی سالن همایش امید دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی به نمایش گذاشته شد. همچنین در این نمایشگاه و بطور همزمان به منظور ترویج روش ها و الگوهای پیشرفته و نوین تدریس در رشته های فنی و حرفه ای نمایشگاهی با عنوان مهارت و فناوری ( STC) نیز دایر بود که دانشجویان و اساتید ضمن بازدید از انواع ابزارآلات و وسیله های کمک آموزشیِ طراحی و ساخته شده توسط اساتید و دانشجویان، در این نمایشگاه با شیوه های ساده سازی مفاهیم پیچیده علمی و کاربرد آنها در فناوریهای  نوین و پیشرفته، آشنا شدند. شایان ذکر است، نشست تخصصی رونمائی و دفاع از طرح های پژوهشی اساتید و دانشجویان مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز در محل دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز برگزار گردید. این نشست با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده ها و آموزشکده های استان  و با هدف:
  •  ترغیب اساتید و دانشجویان به انجام فعالیت های پژوهشی
  • آشنایی دانشجویان با شیوه های ارائه و دفاع از طرح های پژوهشی
  • وهدایت فعالیت های پژوهشی متناسب با نیازهای دانشگاه و بخش های مختلف صنایع استان بوده است.
آلبوم تصاویردر هفته پژوهش و فناوری، طرح ها و دست ساخته های پژوهشی استادان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی رونمایی شدند.

• در سه شنبه 3 دي 1398
  • در ***