تاریخ : پنجشنبه 5 دي 1398

برگزاری دومین جلسه دبیران انجمن های علمی وکانون های دانشجویی دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی

با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و جمعی از فعالان انجمن های علمی و کانون های دانشجویی مراکز فنی و حرفه ای تبریز، دومین جلسه دبیران انجمن های علمی وکانونهای دانشجویی دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی، روزسه شنبه سوم دیماه در سالن دانش این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در ابتدای این جلسه با تبریک انتخاب دانشجویان این دانشگاه بعنوان دبیر و نایب رئیس انجمن های علمی عمران و معماری دانشجویان سراسر کشور بر ارتقاء فعالیت ها و جایگاه این تشکل های دانشجویی تأکید کردند. ایشان ابراز امیدواری کردند تا در سایه وجود دانشجویان توانمند در حوزه های مختلف هنری، علمی، فرهنگی و غیره دانشگاه از پرداخت هزینه های گوناگون در عرصه های مختلف رها شده و همگان شاهد شکوفایی و هنرنمایی فرزندان عزیز این دانشگاه باشند. دکتر نقی زاده، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه استان نیز در طی سخنانی به فعالیتهای انجمن ها وکانون های دانشجویی، بیان انتظارات و عملکردهای مطلوب و همچنین پیامدهای فعالیت های فرهنگی پرداختند. دکتر تقی زاده بیرامی، رییس اداره امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه استان نیز درخصوص کارکردهای اجتماعی و علمی و فرهنگی کانون ها و انجمن های دانشجویی و معرفی کانون ها و انجمن های موفق استان سخنرانی کردند. در ادامه این نشست، جمعی از دبیران انجمن های علمی و کانونهای دانشجویی استان ضمن بیان مشکلات پیش رو، گزارش کارهای خود را ارائه نمودند. تقدیم ابلاغ دبیران و اهداء هدایای به انجمن ها وکانون های دانشجویی پایان بخش دومین جلسه دبیران انجمن های علمی وکانونهای دانشجویی دانشگاه فنی وحرفه ای استان آذربایجان شرقی بود.
آلبوم تصاویر انجمن

• در پنجشنبه 5 دي 1398