تاریخ : چهارشنبه 11 دي 1398

اولین نشست هم اندیشی اساتید موظف گروه عمران، معماری، شهرسازی و علوم انسانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 با حضور ریاست دانشگاه استان، معاونت محترم آموزشی، پژوهشی و فناوری و اساتید موظف روز یکشنبه هشتم دیماه در محل اتاق دفتر مدیر گروه عمران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این جلسه احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی که به عنوان استاد موظف گروه آموزشی ساختمان و معماری در جلسه حاضر بودند، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ارزنده و روحیه همدلی همکاران بر لزوم نقش آفرینی بیشتر اساتید موظف، معرفی رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای، اهمیت آموزش تبدیل علم به ثروت و تجاری سازی دستاوردهای علمی و مهارتی اساتید و دانشجویان سخن به میان آوردند. ایشان همچنین بر حمایت همه جانبه شان از انجام فعالیتهای کاربردی در حوزه آموزش و پژوهش تاکید نمودند. سپس محمد اسدپور، معاون آموزشی و پژوهشی و فناوری دانشگاه استان نیز ضمن سپاسگزاری از زحمات یکایک اساتید گروه بر لزوم همکاری و کار تیمی و استفاده از خرد جمعی در اداره گروههای آموزشی برای تحقق اهداف آموزشی توصیه کرده، رعایت منزلت اساتید و دانشجویان را ضروری بر شمردند. اسدپور همچنین اهمیت نظم و انظباط در برگزاری کلاسهای درسی را در ارتقای کیفیت آموزش بسیار حائز اهمیت دانستند. اهم مطالب بیان شده در این نشست که مورد قبول اکثریت حاضرین جلسه جهت پیگیریهای بعدی قرار گرفتند، عبارتند از:
  1. تاکید بر ارتقای بیش از پیش جایگاه گروههای آموزشی تخصصی
  2. استفاده حداکثری از ظرفیت های اساتید در تصمیم سازیها و برنامه ریزیهای گروه آموزشی و تقویت روحیه کار تیمی
  3. ضرورت توجیه دانشجویان در خصوص اهمیت دروس علوم پایه و دروس محاسباتی در رشته های فنی و حرفه ای
  4. تشکیل جلسات هم اندیشی اساتید تخصصی گروههای آموزشی  بصورت ماهانه
  5. استفاده از نظرات شورایی گروههای تخصصی در دعوت به همکاری از اساتید مدعو و لزوم دقت کافی در سنجش اساتید مدعو
  6.  تشکیل جلسه هم اندیشی گروههای آموزشی تخصصی با حضور اساتید مدعو
  7. تاکید ریاست محترم دانشکده و معاونت محترم آموزشی بر لزوم رعایت نظم در برگزاری کلاسهای آموزشی
  8. تجهیز کارگاه مصالح ساختمانی برای رشته کاردانی معماری
  9. استفاده از ماکتهای دست ساخته ارزشمند دانشجویان و اساتید گروه معماری در همه ساختمانهای دانشکده
  10.  برگزاری نمایشگاه پروژه های عملی دانشجویان معماری
  11.  آماده سازی مکان مناسب جهت نمایش دائمی آثار دانشجویان و اساتید