تاریخ : دوشنبه 16 دي 1398

اعلام انزجار دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی از به شهادت رساندن سپهبد قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش

همزمان با دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور، مراسم گرامیداشت و عزاداری بمناسبت شهادت مظلومانه سردار رشید اسلام، حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس در نمازخانه مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این مراسم باشکوه و معنوی که روز یکشنبه 15 دیماه پس از اقامه نماز ظهر و عصر و شرکت خیل عظیمی از استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی ضمن محکومیت اقدام تروریستی رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا، حضور گسترده و اعلام انزجار آحاد مختلف ملت اسلامی ایران بویژه دانشگاهیان را عامل هراس دشمنان از انتقام سخت جمهوری اسلامی ایران دانستند. حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید علیزاده، رئیس سابق دانشکده معارف اسلامی دانشگاه تبریز و از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس نیز طی سخنانی حیات سراسر مبارزه و جهاد سردار سلیمانی را موجب شرمساری افرادی دانست که فقط بدنبال اسم ها و القاب دنیوی هستند. ایشان با اشاره به وصیت ارزشمند این سردار سرافراز که فرموده است، بر روی سنگ قبر من هیچ عنوانی بغیر از سرباز نوشته نشود، اظهار داشتند: این همان روحیه و باور انقلابی است که می بایست در جای جای جامعه ما جاری و ساری شود و ما دانشگاهیان نیز سعی نماییم در تمامی حرکات و اقدامات خود چنین ویژگی متعالی را داشته باشیم. در ادامه این مراسم با عظمت، حضار با نوحه سرایی حاج حسین قربانی، از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع)، در رثای سرداران شهید اسلام به سوگواری و عزاداری پرداختند. قرائت پیام تسلیت مقام رهبری ( مد ظله العالی) و امضاء طومار اعلام برائت، استقامت و استکبارستیزی دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه ای پایان بخش مراسم امروز بود.
آلبوم تصاویر ابوالمهدی

• در دوشنبه 16 دي 1398