تاریخ : دوشنبه 30 دي 1398

بررسی و تحلیل برنامه های هوشمند و کاربردی بهکاد و بهکار در جلسه شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

جلسه شورای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی روز یکشنبه بیست و نهم دی ماه با حضور دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه استان تشکیل گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این جلسه جعفر مرادیان از دانشجویان دوره کارشناسی رشته کامپیوتر – نرم افزار دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز که در برنامه نویسی و طراحی برنامه هوشمند کارآموزی بهکاد با بخش ارتباط با صنعت اداره پژوهش دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی همکاری داشته اند، توضیحاتی در خصوص قابلیت ها و قسمتهای مختلف این برنامه کاربردی ارائه کرد. بنا به اظهارات این دانشجوی خلاق، نسخه 1.1 برنامه در نیمسال تحصیلی گذشته در دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز بصورت آزمایشی مورد استفاده قرار گرفته و نسخه های 1.2 و 1.5 آن در دست تهیه و تکمیل می باشند. بر اساس همین توضیحات، نسخه 1.5 نسخه فروشی خواهد بود که پس از رایزنی با کلیه دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور و سایر دانشگاه هایی که درس کارآموزی داشته باشند، این نرم افزار بصورت خرید اشتراک در اختیار آنها قرار خواهد گرفت. ایشان همچنین با معرفی برنامه کاربردی بهکار بعنوان مجموعه کامل در بردارنده اطلاعات رزومه ای دانشجویان در حین تحصیل و فارغ التحصیل جویای کار، ارائه آگهی شرکتها و موسسات مرتبط که جویای نیروی کار ماهر و توانمند می باشند و داشتن ارتباط با آنها، این برنامه را متفاوت تر از انواع مشابه عنوان کرد. در ادامه، حامد قدیری از واحد فناوری اطلاعات دانشگاه استان از راه اندازی درگاه مالی در وبگاه دانشگاه خبر داده و بیان داشت: با راه اندازی این درگاه در روزهای آینده کلیه کاربران و دانشجویان دانشگاه قادر خواهند بود بدون حضور فیزیکی، پرداخت های مالی خود را از طریق درگاه مالی دانشگاه واریز نمایند. دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز در این نشست با تقدیر و تجلیل از پدیدآورندگان برنامه های هوشمند و کاربردی بهکاد و بهکار، ارائه این برنامه ها را در شورای دانشگاه فنی و حرفه ای جهت پخش در کل کشور، اعلام نمود.
آلبوم تصاویر بهکاد

• در دوشنبه 30 دي 1398