تاریخ : جمعه 11 بهمن 1398

با میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی 792 داوطلب، در آزمون استخدامی دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران شرکت کردند.

قبل از ظهر روز جمعه، یازدهم بهمن ماه اولین مرحله آزمون ورودی دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، همزمان با سراسر کشور، در استان آذربایجان شرقی نیز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، جناب سرهنگ محمد منوچهری، جانشین فرماندهی قرارگاه عملیاتی لشکر 21 حمزه سید الشهداء آذربایجان بهمراه هیئت همراه در جریان بازدید از محل برگزاری آزمون استخدامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز، با دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی دیدار و گفتگو کرد. سرهنگ منوچهری ضمن تشکر و قدردانی از میزبانی شایسته دانشگاه فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: در این آزمون اولیه که ویژه استان آذربایجان شرقی می باشد داوطلبان دیپلم و حین تحصیل پس از قبولی، مراحل بعدی معاینات پزشکی، تست های ورزشی و مصاحبه حضوری را پشت سرگذاشته و سپس راهی دانشگاه های افسری ارتش خواهند شد. ایشان افزودند: پذیرفته شدگان در این آزمون ها نیز به تفکیک جذب نیروی زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران می گردند. دکتر بهشتی اصل نیز همکاری در برگزاری آزمون استخدامی ارتش را افتخار بزرگی برای مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای دانسته از جانفشانی و ایثار مثال زدنی دریادلان ارتش جمهوری اسلامی ایران تقدیر و تجلیل نمودند.
آلبوم تصاویر ارتش

• در جمعه 11 بهمن 1398