در راستای بهینه سازی ارائه خدمات دانشجویی و اعمال مدیریت سبز و بمنظور مکانیزه کردن کامل فرایند طبخ غذای دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، تجهیزات آزمایشگاه صنعتی خریداری و در روزهای گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در حال نصب می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در این سامانه که با سازوکار بخار پز طراحی گردیده است مراحل پخت برنج و خورشت در داخل هفت دیگ مکعبی و ایستاده سه جداره صورت خواهد گرفت و ضمن صرفه جویی در مصرف گاز، مدت زمان طبخ غذا نیز بطور چشمگیری کاهش می یابد. این طرح که به پیشنهاد دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی و با هزینه کرد تقریبی 5 میلیارد ریال در آشپزخانه دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز در حال اجراست، با حمایت های مسئولان سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای به ویژه دکتر ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه، دکتر غلامرضا زمانی، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع، دکتر رضا مهدی، معاون فرهنگی و دانشجویی و خانم سرور رباط جزی، مدیرکل امور دانشجویی در دستورکار قرار گرفته است. شایان ذکر است که موتورخانه و نصب بخارساز این سامانه در حال تکمیل بوده و در طی ده روز آینده اتمام و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.