تاریخ : يکشنبه 4 اسفند 1398

فرمانده سپاه میانه: نمایندگانی را به مجلس بفرستیم که نسبت به آرمان های انقلاب متعهد باشند.

مراسم گرامیداشت سالروز قیام 29 بهمن مردم آذربایجان با حضور فرمانده محترم سپاه ناحیه میانه،رؤسای دانشگاه پیام نور میانه و ترکمنچای،مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان و جمعی از کارکنان و دانشجویان در دانشکده فنی و حرفه ای میانه برگزار شد.
سرهنگ محمدی؛فرمانده سپاه ناحیه شهرستان میانه در این مراسم با اشاره به نقش مهم آذربایجان در تحولات مهم تاریخی کشور گفت: قیام خونین مردم تبریز در دوره استبداد صغیر و شکست محمدعلی شاه و قیام 29 بهمن 56 علیه محمدرضا شاه که هر دو تأثیر مهمی در روند تاریخ معاصر ایران به جا گذاشته اند.وی افزود: در بررسی مسیر حوادث منجر به پیروزی انقلاب اسلامی، قیام 29 بهمن تبریز اولین حلقۀ زنجیره‌ ای بود که قیام 19 دی قم را به قیام‌های پی در پی در مناطق مختلف ایران متصل کرد که  نهایتاً منجر به سقوط رژیم پهلوی و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در 22 بهمن 57 گردید.سرهنگ محمدی با بیان نقش مؤثر و تأثیرگذار جوانان در حرکت های انقلابی خاطر نشان کرد: محرک اصلی قیام 29 بهمن تبریز در سال 56 جوانان مومن و انقلابی تبریز بودند که در آن شرایط خفقان سیاسی، جرقه یک حرکت مهم در تاریخ انقلاب اسلامی را زدند.وی تصریح کرد: انتظار ما از جوانان خصوصاٌ دانشجویان حضور آگاهانه و مؤثر در صحنه های سیاسی کشور در راستای حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی است که مصداق بارز آن اکنون انتخابات مجلس یازدهم است.فرمانده سپاه میانه تشویق مردم به حضور حداکثری در پای صندوق های رأی و انتخاب افراد باتجربه،متعهد و دارای سوابق انقلابی را وظیفه دانشجویان مومن و انقلابی دانسته و تأکید کرد:دانشگاه به عنوان یک محیط علمی و فرهنگی می تواند نقش مهمی در آگاه سازی و روشنگری اقشار مختلف مردم ایفا کند بطوریکه مردم با شناخت کامل افرادی را انتخاب کنند که برای جامعه مفید واقع شوند نه آنکه به دنبال منافع گروهی و حزبی باشند.فرمانده سپاه میانه با اشاره به سلفی گرفتن برخی نمایندگان مجلس با موگرینی؛مسئول سیاست خارجی اروپا گفت: نمایندگانی را به مجلس بفرستیم که جایگاه مجلس شورای را درک بکنند و نسبت به آرمان های انقلاب و خون شهدا متعهد باشند و چوب حراج به دستاوردهای ارزشمند نظام نزنند.   سرهنگ محمدی وضعیت فعلی دانشکده فنی و حرفه ای میانه را از نظر موقعیت مکانی و فضای مورد نیاز آموزشی و فرهنگی نامناسب دانسته و اعلام کرد:همه ما خصوصاً شما دانشجویان و اساتید باید مطالبه گری را از همین دانشکده خودتان شروع کنید و خواستار توجه بیشتر مسئولان به رفع نیازهای دانشکده باشید که در وهله ی اول تخصیص اعتبار جهت احداث ساختمان دانشکده فنی و حرفه ای می تواند قدم اول مطالبه گری شما از نمایندگان جدید مردم میانه در مجلس باشد.دکتر کریمی؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای میانه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام 29 بهمن مردم تبریز، به بیان پاره ای از مسائل و مشکلاتی که اکنون دانشکده فنی و حرفه ای میانه با آن دست به گریبان است پرداخته و اظهار داشت: مهم ترین دغدغه و نگرانی مجموعه دانشکده فنی و حرفه ای میانه نبود مکان ثابت و متعلق به خود این دانشکده می باشد که مکان فعلی هم استیجاری است و در حال حاضر برای حفظ آن با مشکلات زیادی مواجه هستیم که نیازمند توجه بیشتر مسئولان شهرستان خصوصاٌ نمایندگان مجلس است.وی مطالبه اصلی کارکنان،اساتید و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای میانه از نمایندگان جدید مردم شهرستان میانه در مجلس یازدهم را توجه جدی به توسعه دانشکده فنی و حرفه ای میانه به عنوان شعبه ای از بزرگترین دانشگاه دولتی کشور دانسته و تأکید کرد: با عنایت امام جمعه بزرگوار،فرماندار محترم و اعضای محترم شورای اسلامی شهر و شهردار میانه، زمینی در شهرک ساحلی گلشهر به دانشکده میانه اختصاص یافته است و با پیگیری های انجام شده مطالعات اولیه صورت گرفته و نقشه های اجرایی آن نیز آماده است اما جهت شروع پروژه با مشکل اعتبار مواجه هستیم که  درخواست ما از نمایندگان جدید مردم، جذب اعتبار و تخصیص بودجه برای احداث پروژه می باشد که اگر اقدام مؤثری در این راستا انجام نشود در آینده ممکن است ادامه فعالیت دانشکده دولتی فنی و حرفه ای در این شهرستان با مشکل مواجه شود.در خاتمه این مراسم از دانشجویان ممتاز و کارکنان فعال در حوزه فرهنگی با اهدا لوح سپاس و جوایزی تجلیل شد.

• در يکشنبه 4 اسفند 1398