تاریخ : شنبه 30 فروردين 1399

چاپ سومین کتاب دانش آموخته آموزشکده فنی و حرفه ای میانه در زمینه نقاشی خودرو

سومین کتاب محمدرضا عبداللهی دانش آموخته ی آموزشکده فنی و حرفه ای میانه و دارنده رتبه ی دوم المپیاد جهانی در رشته ی نقاشی خودرو، با عنوان رنگ های پودری الکترواستاتیک توسط انتشارات اساتید دانشگاه چاپ و منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، محمدرضا عبداللهی یکی از دانشجویان با استعداد آموزشکده فنی و حرفه ای میانه بود که در حال حاضر نیز در برخی پروژه های کارگاهی با این آموزشکده همکاری دارد. بنا بر اظهارات دکتر سعید کریمی، رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای میانه ایشان در طول مدت دانشجویی در المپیاد های علمی و فنی مختلف در سطح استانی، کشوری و بین المللی شرکت وکسب رتبه نموده است. وی همچنین مقالات متعددی در زمینه نقاشی خودرو در همایش‌های علمی ارائه کرده که مجموعه تجربیاتش در کتابی تحت عنوان"آموزش گام به گام نقاشی خودرو" در سال 97 توسط انتشارات طراح و "کتاب نقاشی تخصصی خودرو در انتشارات اساتید دانشگاه" در سال 1398 چاپ و به بازار کتاب عرضه شده اند. محمدرضا عبداللهی پس از کسب رتبه اول استانی در مسابقات المپیاد ملی مهارت در رشته نقاشی خودرو، وارد مسابقات کشوری شد و تا بالاترین مراحل  پیش رفت به طوری که پس از کسب مدال طلای کشوری در سال 96 به اردوی مسابقات جهانی وارد و نفر ذخیره تیم ملی اعزامی کشور در المپیاد ملی مهارت در رشته تخصصی خود بود. محمد رضا عبدالهی هم‌اکنون جزو مدرسان دوره های آموزش آزاد در دانشکده فنی‌وحرفه‌ای میانه و همچنین عضو بنیاد ملی نخبگان و باشگاه پژوهشگران جوان می باشد.
آلبوم تصاویر کتاب میانه

• در شنبه 30 فروردين 1399