تاریخ : دوشنبه 1 ارديبهشت 1399

جهت افزایش مشارکت بهتر و مطلوبتر استادان در امر آموزش مجازی دوران کرونایی با بهره گیری از سامانه هوشمند آموزش مجازی طراحی شده در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، کارگاه دو روزه ای در دانشکده فنی و حرفه ای شماره یک تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، به همت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، استادان موظفی و حق التدریس این دانشگاه بمدت دو روز در کارگاه " نحوه استفاده از سامانه آموزش مجازی " شرکت کرده و با مراحل مختلف تهیه محتواهای درسی با استفاده از نرم افزار های مختلف، بارگذاری و نحوه ارائه مطالب، آزمون سازی، مشاهده بازخوردها و... آشنا شدند. گفتنی است همزمان با الزام تداوم آموزش ها بویژه دروس نظری و نظری – عملی در دوران تعطیلات و قرنطینه کرونایی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سامانه هوشمند آموزش مجازی که برای اولین بار توسط استادان خبره دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی طراحی شده بود، رونمایی و مورد استفاده قرار گرفت. بنا بر اظهارات دکتر محمد اسدپور، معاون آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، سامانه مذکور که حاصل سالها تلاش بی وقفه و ارزنده استادان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی می باشد، سیستم قدرتمند و با قابلیت های بالا می باشد که می تواند علاوه بر مراکز استانی آذربایجان شرقی به تمامی دانشگاه های فنی و حرفه ای سراسر کشور و سایر مراکز آموزشی، اشتراک دهی و خدمات رسانی نماید. ایشان افزودند: معاونت آموزشی دانشگاه استان تمام همت و توان خود را در این برهه حساس، مصروف نظارت بر ارائه با کیفیت خدمات سامانه مزبور و نیز زمینه سازی برای حضور حداکثری تمامی استادان و دانشجویان مراکز استانی در امر استمرار آموزش های دانشگاهی از طریق ابزار الکترونیکی و مجازی موجود نموده و کارگاه دور روزه برپا شده، در این راستا بوده است.
آلبوم تصاویربرگزاری کارگاه آموزشی " نحوه استفاده از سامانه آموزش مجازی " ویژه استادان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

• در دوشنبه 1 ارديبهشت 1399
  • در دوشنبه 1 ارديبهشت 1399