تاریخ : شنبه 11 مرداد 1399

با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، آزمون دکتری تخصصی سال 1399 در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

صبح روز پنجشنبه، نهم مردادماه و همزمان با سراسر کشور، اولین کنکور دوران کرونا با حضور 1429 داوطلب آزمون ورودی مقطع دکتری سال 1399 به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر احد بهشتی اصل، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید از سالن های برگزاری آزمون ورودی مقطع دکتری سال 1399 دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور اظهار داشتند: بحمد الله و با همت تمامی همکاران درگیر در برگزاری این آزمون و نظارت عالیه سازمان سنجش آموزش کشور، از مدتها قبل کلیه اقدامات پیشگیرانه در این دانشگاه اجرا گردیده و امروز نیز 1429 داوطلب و ناظرین محترم ضمن رعایت تمامی موارد توصیه شده از قبیل استفاده از ماسک و رعایت فاصله های تعیین شده، با خیال آسوده در حال برگزاری این رقابت علمی هستند. ایشان افزودند: همچنین ما با تعیین مکان مجزا و مناسب برای تعدادی از داوطلبان که به بیماری کرونا مبتلا شده و متقاضی حضور در این آزمون بودند، این آمادگی را داشتیم که از آنها در محیطی جدا از حوزه‌های امتحانی، آزمون بگیریم. گفتنی است در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۱۳۹۹ به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی داوطلبان پنج گروه آموزشی علوم انسانی، کشاورزی و منابع طبیعی، هنر، دامپزشکی و زبان به منظور پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دوره‌های روزانه، شبانه، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌های غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها به رقابت پرداختند.

• در شنبه 11 مرداد 1399
  • در شنبه 11 مرداد 1399