تاریخ : چهارشنبه 5 شهريور 1399

برگزاری مراسم پر فیض زیارت عاشورا و عزاداری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

در ششمین روز از ماه محرم، عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت ( علیهما السلام ) در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به قرائت دعای زیارت عاشورا و عزاداری سید و سالار شهیدان دشت کربلا پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، برنامه های ویژه ماه محرم امسال با توجه به شیوع بیماری کووئید 19 در کشور، متفاوت تر از سالهای قبل در حال برگزاری است. امروز چهارشنبه پنجم شهریور ماه مصادف با ششمین روز از ماه محرم، مراسم ویژه ای با حضور دکتر احد بهشتی اصل و جمع کثیری از استادان و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، در محوطه باز مقابل قبور شهدای جاویدالاثر این دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم معنوی که با فضاسازی خاص ایام الله محرم و رعایت شیوه نامه ها و پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا و نیز فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد، شرکت کنندگان ضمن ادای احترام و قرائت فاتحه به روح بلند و متعالی دو شهید گمنام مدفون در صحن دانشگاه، به قرائت زیارت عاشورا، عزاداری و سینه زنی پرداختند. گفتنی ست به همت معاونت دانشجویی، فرهنگی و نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، برنامه ها و مسابقات فرهنگی و مذهبی دیگری با محوریت محرم و عاشورا بصورت مجازی در حال برگزاری هستند.

• در چهارشنبه 5 شهريور 1399
  • در چهارشنبه 5 شهريور 1399