تاریخ : جمعه 14 شهريور 1399

تجلیل از سرآمدان و عوامل اجرایی آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی

در مراسمی که روز چهارشنبه، دوازدهم شهریور ماه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی برگزار شد، از خدمات و تلاشهای استادان و کارکنان درگیر در آموزش مجازی ترم گذشته این دانشگاه تقدیر و تجلیل گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی، دکتر بهشتی اصل در آغاز این مراسم ضمن تسلیت ایام محرم و شهادت حضرت اباعبدالله الحسین و امام سجاد (علیها السلام ) و نیز تبریک هفته دولت و روز کارمند، از مجاهدتها، همکاریها و مشارکت پویا و شایسته تمامی استادان و کادر آموزشی مراکز استانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی تشکر و قدردانی نمود. ایشان گفتند: همت والا، تعصب، دلسوزی و خدمت صادقانه همگی استادان در این پروژه عظیم سبب شد تا دانشگاه فنی و حرفه ای در اولین تجربه آموزش های غیر حضور دانشگاهی سربلند و سرافراز گردد و قطعاً تجربیات ذی قیمت بدست آمده در آموزش های مجازی یاریگر فرداهایمان خواهد بود. رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی افزودند: کادر آموزشی پر توان و کارآمد ما نشان دادند که علیرغم تمامی محدودیت ها و نواقص ناخواسته عزم خود را بر تداوم آموزش ها در سیطره جهانی ویروس کرونا جزم کرده اند تا چراغ تعلم و تحقیق همچمنان فضای دانشگاهی کشور را منور سازد. دکتر بهشتی اصل در خاتمه از تمامی استادان و کادر آموزشی دانشگاه خواستند تا ضمن همراهی و معاضدت بیشتر، تجربیات و یافته های ارزشمند خود را جهت هم افزایی و توانمند سازی بیشتر در اختیار سایر همکاران قرار دهند. دکتر محمد اسدپور، معاون آموزش، پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با تقدیر ویژه از تک تک استادان، مدیران و کادر آموزشی هشت مرکز استانی، توضیحات مبسوطی در خصوص نحوه گزینش سرآمدان آموزشی در سطح کشوری، دانشگاه استان وآموزشکده ها ارائه نمودند. ایشان همچنین اظهار داشتند: ما در ترم گذشته از سامانه آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی که خیلی پیشتر از مطرح شدن بحران کرونا، توسط استادان و کارشناسان خبره این دانشگاه طراحی و بومی سازی شده بود، استفاده کردیم و در این مدت علاوه بر تمامی مراکز استانی آذربایجان شرقی، مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان زنجان را نیز تحت پوشش این سامانه قرار دادیم. در خاتمه این مراسم از سرآمدان و عوامل اجرایی درگیر در آموزش مجازی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی با اهداء لوح های تقدیر تجلیل گردید.

• در جمعه 14 شهريور 1399
  • در جمعه 14 شهريور 1399